2 790,- Kč
Doprava ZDARMA
na objednávku
Přidat do seznamu přání Hlídací pes

Status Elektrická vákuová pumpa BVP300

Přečtěte si

Elektrická vakuová pumpa Gastro (BVP300), určená na profesionální použití pro GASTRO vakuové nádoby zn. STATUS např. v restauracích, pizzeriích, v profesionálních kuchyních, školských jídelnách a jiných stravovacích zařízeních, kde se používají čerstvé potraviny.
Používání elektrického vakuového čerpadla je jednoduché a efektivně. Umožňuje skladovat jídlo úplně přirozeným a zdravějším způsobem, přitom jídlo zůstává déle čerstvé a vy tak ušetříte čas a peníze.

Výhody vakuového skladovaní:
•    zachovává vitamíny, minerály, živiny a aroma potravin
•    čtyřnásobné prodloužení trvanlivosti potravin, čímž se snižuje plýtvání jídlem
•    chrání jídlo před šířením plísní a bakterií,
•    potraviny uložené ve vakuových nádobách je možné zchladit anebo zmrazit,
•    zabraňuje nepříjemnému míšení zápachu v ledničce a mrazáku.
- Li-on baterie 14,8 V; 2000 mA
- Materiál ABS plast bez BPA, silikón.
- Vakuový tlak - 300 mb.
- Objem čerpadla: 22 litrů / min.
- Dvou pístové čerpadlo (samomazací, není potřebná údržba)
- Motor: 2 motory 12 V
- Automatické odpojení po jedné minutě v případě nesprávného vakuového balení.
- Jednoduché použití
- Souprava obsahuje: gastro elektrické vakuové čerpadlo, nabíjecí základnu (s adaptérem)

GASTRO elektrická vakuová pumpa není kompatibilní s vakuovými nádobami STATUS pro domácí použití.
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 
Elektrická vakuová pumpa Gastro (BVP300), určená na profesionální použití pro GASTRO vakuové nádoby zn. STATUS např. v restauracích, pizzeriích, v profesionálních kuchyních, školských jídelnách a jiných stravovacích zařízeních, kde se používají čerstvé potraviny.
Používání elektrického vakuového čerpadla je jednoduché a efektivně. Umožňuje skladovat jídlo úplně přirozeným a zdravějším způsobem, přitom jídlo zůstává déle čerstvé a vy tak ušetříte čas a peníze.

Výhody vakuového skladovaní:
•    zachovává vitamíny, minerály, živiny a aroma potravin
•    čtyřnásobné prodloužení trvanlivosti potravin, čímž se snižuje plýtvání jídlem
•    chrání jídlo před šířením plísní a bakterií,
•    potraviny uložené ve vakuových nádobách je možné zchladit anebo zmrazit,
•    zabraňuje nepříjemnému míšení zápachu v ledničce a mrazáku.
- Li-on baterie 14,8 V; 2000 mA
- Materiál ABS plast bez BPA, silikón.
- Vakuový tlak - 300 mb.
- Objem čerpadla: 22 litrů / min.
- Dvou pístové čerpadlo (samomazací, není potřebná údržba)
- Motor: 2 motory 12 V
- Automatické odpojení po jedné minutě v případě nesprávného vakuového balení.
- Jednoduché použití
- Souprava obsahuje: gastro elektrické vakuové čerpadlo, nabíjecí základnu (s adaptérem)

GASTRO elektrická vakuová pumpa není kompatibilní s vakuovými nádobami STATUS pro domácí použití.
Vakuování pro začátečníky: Víte, co všechno umí moderní vakuovačky?

Vakuování pro začátečníky: Víte, co všechno umí moderní vakuovačky?Publikované: 24.05.2021

Dnešním článkem pokračujeme v sérii o vakuování – procesu, který umožní uchovat potraviny déle čerstvé a chutné. Ačkoli si vakuovačky a vakuovací systémy řada z nás spojuje spíše s většími restauračními provozy, ve skutečnosti se tihle praktičtí pomocníci stále častěji objevují i v moderních domácnostech, kde šetří čas, ale především peníze. Co všechno vakuovačky umí? Čtěte dál a dozvíte se to!

Vakuování pro začátečníky: co dělá vakuum s potravinami?

Vakuování pro začátečníky: co dělá vakuum s potravinami?Publikované: 13.03.2021

Všichni, kteří se alespoň okrajově zajímají o problematiku plýtvání potravin a hledají jednoduché možnosti, jak ušetřit, by měli při tomto článku zbystřit pozornost. Dnes se budeme věnovat "problematice" vakua, díky kterému je možné prodloužit životnost potravin až čtyřnásobně. A možná už i tušíte, jak. Ano! Jednoduchým odsátím vzduchu ...

Vakuování pro začátečníky: zaujměte způsoby, jak neplýtvat potravinami

Vakuování pro začátečníky: zaujměte způsoby, jak neplýtvat potravinamiPublikované: 06.03.2021

Ročně se na světě vyhodí 1,3 miliardy tun potravin, které by někde jinde mohli zachránit životy. Kvůli tomuto číslu vyhazujeme von oknem nemalé sumy peněz, drancujeme přírodní zdroje potřebné k výrobě potravin, plýtváme vynaloženou energií a prací jiných lidí. Objemy vyhozených potravin však máme ve svých rukou a je v našich silách jej zredukovat. Stačí, když budeme lépe plánovat, skladovat, budeme se o problematiku zajímat a budeme ji chtít řešit. Každý z nás může podniknout kroky ke snížení množství vyhozených potravin. Dnes vám přinášíme pár tipů, jak na to ...

Vakuování pro začátečníky: Plytváte potravinami? Zjistěte to!

Vakuování pro začátečníky: Plytváte potravinami? Zjistěte to!Publikované: 27.02.2021

Věděli jste, že průměrný Čech vyhodí ročně přibližně 200 kilo potravin? Že vizuálně nepřitažlivé potraviny se do našich obchodů ani nedostanou a že plýtvání začíná už při pěstování? Potraviny musí zvládnout dlouhou a náročnou cestu k tomu, aby se dostali až k vám domů. A mnoho z nich se dokonce nikdy nespotřebuje. Jaké jsou statistiky a co můžete udělat pro jejich záchranu?

Skladování bramborového salátu a dalších vánočních dobrot má svoje pravidla

Skladování bramborového salátu a dalších vánočních dobrot má svoje pravidlaPublikované: 12.12.2020

Do nejkrásnějších svátků v roce zbývá posledních pár dní. Pokud si nedokážete představit štědrovečerní večeři bez oblíbené polévky, bramborového salátu a ryby, asi budete řešit, jak případné zbytky uchovat tak, aby vám po následné konzumaci neproměnily žaludek a střeva ve válečné bojiště. Skladování bramborového salátu, ryb, obalovaného řízku nebo třeba cukroví má svoje pravidla. Znáte je všechny?

Tohle je 5 potravin, které se vám nejrychleji zkazí + tipy, jak tomu předcházet

Tohle je 5 potravin, které se vám nejrychleji zkazí + tipy, jak tomu předcházetPublikované: 09.11.2020

Zhruba třetina veškerého nakoupeného jídla končí v odpadkových koších. Jen v Česku vyhodíme každý rok na 200 tun jídla. A lépe na tom nejsou ani naši slovenští sousedé. Ti podle statistik vyhodí 111 tun, což je méně než v Česku, ale i tak je tohle číslo posunulo na osmou příčku největších plýtvačů v EU. Jak tuhle neveselou statistiku změnit? Základem je zjistit, které potraviny se kazí nejrychleji a co udělat pro to, aby k tomu nedocházelo.

Nejčastější otázky o skladování potravin- najděte svou odpověď

Nejčastější otázky o skladování potravin- najděte svou odpověďPublikované: 29.08.2020

1. Je možné prodloužit životnost potravin vhodným skladováním?
Samozřejmě. Možností, jak prodloužit životnost potravin je hned několik. Od klasických zásad ukládání potravin na specifických místech v ledničce (potraviny vyžadující chladnější podmínky by měly být skladovány ve spodních prostorách ledničky, nakolik je tam nejchladněji), vhodnou kombinací uskladnění (např. chléb můžeme skladovat spolu s překrojeným jablkem či bramborou- tak zůstane déle čerstvý ), využitím mrazáku, volbou vhodných skladovacích boxů a různými vakuovacími metodami.
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.