990,- Kč
Doprava ZDARMA
Skladem
Přidat do seznamu přání Hlídací pes

Status Barbecue set

Přečtěte si

Tenderizer na maso: Excelentní na změkčení masa před vařením nebo pečením. Díky 15 ostrým nerezovým čepelím proniká hluboko do masa a krájí pojivové tkanivo, čímž bude maso šťavnatější a křupavější. Zkrátí se i doba pečení. Jeho nejlepší vlastností je, že při jeho používání zůstane pracovní stůl čistý.

Mlýnek na koření: Vyznačuje se svým keramickým jádrem a je vhodný na mletí koření, soli a všech druhů sušených bylin. Mlýnek zachovává podstatu koření, protože si v mlýncích a ve skleněných nádobkách koření uchovává svoje aroma. Možnost regulace jemnosti mletí.

4,5 l obdélníková vakuová nádoba: Když skladujete potraviny ve vakuu, můžete prodloužit trvanlivost až 4-násobně. Funguje skvěle i při marinování, protože bez vzduchu se otevřou póry na mase a maso bude šťavnatější a rychleji se ugriluje.

Ruční vakuová pumpa: Její úlohou je odstranění vzduchu z balení. Vakuová pumpa pasuje na každé Status vakuové příslušenství

NÁŠ TIP: Marinování ve vakuu je rychlejší a maso je chutnější! S tenderizérem maso připravíte a změkčíte. Pomocí mlýnčku maso okořeníte a dochutíte bylinkami, potom ho vložíte na určitou dobu do vakuovej nádoby.  V ní se póry masa otevřou, čímž bude šťavnatější, křupavější a zkrátí se doba pečení.
4-dílný barbecue set obsahuje:
Tenderizér na maso
Mlýnek na koření
4,5 litrovou obdélníkovou vakuovou nádobu (29.5 x 18.5 x 15.5 cm)
Ruční vakuovou pumpu
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 

Anonymní uživatel 1.1.2016, 21:26:11

 
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 
Tenderizer na maso: Excelentní na změkčení masa před vařením nebo pečením. Díky 15 ostrým nerezovým čepelím proniká hluboko do masa a krájí pojivové tkanivo, čímž bude maso šťavnatější a křupavější. Zkrátí se i doba pečení. Jeho nejlepší vlastností je, že při jeho používání zůstane pracovní stůl čistý.

Mlýnek na koření: Vyznačuje se svým keramickým jádrem a je vhodný na mletí koření, soli a všech druhů sušených bylin. Mlýnek zachovává podstatu koření, protože si v mlýncích a ve skleněných nádobkách koření uchovává svoje aroma. Možnost regulace jemnosti mletí.

4,5 l obdélníková vakuová nádoba: Když skladujete potraviny ve vakuu, můžete prodloužit trvanlivost až 4-násobně. Funguje skvěle i při marinování, protože bez vzduchu se otevřou póry na mase a maso bude šťavnatější a rychleji se ugriluje.

Ruční vakuová pumpa: Její úlohou je odstranění vzduchu z balení. Vakuová pumpa pasuje na každé Status vakuové příslušenství

NÁŠ TIP: Marinování ve vakuu je rychlejší a maso je chutnější! S tenderizérem maso připravíte a změkčíte. Pomocí mlýnčku maso okořeníte a dochutíte bylinkami, potom ho vložíte na určitou dobu do vakuovej nádoby.  V ní se póry masa otevřou, čímž bude šťavnatější, křupavější a zkrátí se doba pečení.
4-dílný barbecue set obsahuje:
Tenderizér na maso
Mlýnek na koření
4,5 litrovou obdélníkovou vakuovou nádobu (29.5 x 18.5 x 15.5 cm)
Ruční vakuovou pumpu
Vakuování pro začátečníky: Vakuování rychlých jedál vs. dlouhodobé skladování

Vakuování pro začátečníky: Vakuování rychlých jedál vs. dlouhodobé skladováníPublikované: 27.03.2021

V předchozím článku ze série „Vakuování pro začátečníky“ jsme si vysvětlili, jak působí vakuum na potraviny a jak nám pomáhá snížit plýtvání (nejen) v domácnostech. Takto vědomostmi „podkuti“ se můžeme posunout o úroveň výše a podívat se na to, jakou metodu vakuování jsme měli zkusit jako první, kdy by jsme měli zvolit boxy a kdy folie, případně co udělat, když potřebujeme zavakuovat, zdánlivě nezavakuovatelnou potravinu.

Vakuování pro začátečníky: co dělá vakuum s potravinami?

Vakuování pro začátečníky: co dělá vakuum s potravinami?Publikované: 13.03.2021

Všichni, kteří se alespoň okrajově zajímají o problematiku plýtvání potravin a hledají jednoduché možnosti, jak ušetřit, by měli při tomto článku zbystřit pozornost. Dnes se budeme věnovat "problematice" vakua, díky kterému je možné prodloužit životnost potravin až čtyřnásobně. A možná už i tušíte, jak. Ano! Jednoduchým odsátím vzduchu ...

Vakuování pro začátečníky: zaujměte způsoby, jak neplýtvat potravinami

Vakuování pro začátečníky: zaujměte způsoby, jak neplýtvat potravinamiPublikované: 06.03.2021

Ročně se na světě vyhodí 1,3 miliardy tun potravin, které by někde jinde mohli zachránit životy. Kvůli tomuto číslu vyhazujeme von oknem nemalé sumy peněz, drancujeme přírodní zdroje potřebné k výrobě potravin, plýtváme vynaloženou energií a prací jiných lidí. Objemy vyhozených potravin však máme ve svých rukou a je v našich silách jej zredukovat. Stačí, když budeme lépe plánovat, skladovat, budeme se o problematiku zajímat a budeme ji chtít řešit. Každý z nás může podniknout kroky ke snížení množství vyhozených potravin. Dnes vám přinášíme pár tipů, jak na to ...

Vakuování pro začátečníky: Plytváte potravinami? Zjistěte to!

Vakuování pro začátečníky: Plytváte potravinami? Zjistěte to!Publikované: 27.02.2021

Věděli jste, že průměrný Čech vyhodí ročně přibližně 200 kilo potravin? Že vizuálně nepřitažlivé potraviny se do našich obchodů ani nedostanou a že plýtvání začíná už při pěstování? Potraviny musí zvládnout dlouhou a náročnou cestu k tomu, aby se dostali až k vám domů. A mnoho z nich se dokonce nikdy nespotřebuje. Jaké jsou statistiky a co můžete udělat pro jejich záchranu?

"Nárazové" nákupy potravin mohou ušetřit čas i peníze

"Nárazové" nákupy potravin mohou ušetřit čas i penízePublikované: 20.02.2021

Dnešní doba nás nutí více přemýšlet nad tím, co vlastně potřebujeme a bez čeho se překvapivě obejdeme delší dobu. Jednou z věcí, bez které bychom ale nepřežili je potrava. Do obchodů nás proto nejčastěji vyžene hlad. Často však nakupujeme v nevhodné chvíli (když jsme hladoví) nebo impulsivně (necháme se zlákat akcemi, novinkami a "výhodnými" baleními). Jak to tedy udělat, abychom nepodléhali "nákupní horečce", zůstaly nohama pevně na zemi a ušetřili čas i peníze? Čtěte dál.

Skladování vánočního cukroví: To suché potřebuje dýchat a čokoláda nesnese mráz

Skladování vánočního cukroví: To suché potřebuje dýchat a čokoláda nesnese mrázPublikované: 15.12.2020

Do nejkrásnějších svátků v roce zbývá posledních pár dnů. A protože si řada z nás nedokáže představit Vánoce bez voňavého cukroví, spoustu domácností plní v těchto dnech vůně lineckého, vanilkových rohlíčků, perníčků a dalších laskomin. Víte ale, jak uchovat cukroví čerstvé a chutné až do konce roku? Máme pro vás několik praktických tipů!

Skladování bramborového salátu a dalších vánočních dobrot má svoje pravidla

Skladování bramborového salátu a dalších vánočních dobrot má svoje pravidlaPublikované: 12.12.2020

Do nejkrásnějších svátků v roce zbývá posledních pár dní. Pokud si nedokážete představit štědrovečerní večeři bez oblíbené polévky, bramborového salátu a ryby, asi budete řešit, jak případné zbytky uchovat tak, aby vám po následné konzumaci neproměnily žaludek a střeva ve válečné bojiště. Skladování bramborového salátu, ryb, obalovaného řízku nebo třeba cukroví má svoje pravidla. Znáte je všechny?

Nejčastější otázky o skladování potravin- najděte svou odpověď

Nejčastější otázky o skladování potravin- najděte svou odpověďPublikované: 29.08.2020

1. Je možné prodloužit životnost potravin vhodným skladováním?
Samozřejmě. Možností, jak prodloužit životnost potravin je hned několik. Od klasických zásad ukládání potravin na specifických místech v ledničce (potraviny vyžadující chladnější podmínky by měly být skladovány ve spodních prostorách ledničky, nakolik je tam nejchladněji), vhodnou kombinací uskladnění (např. chléb můžeme skladovat spolu s překrojeným jablkem či bramborou- tak zůstane déle čerstvý ), využitím mrazáku, volbou vhodných skladovacích boxů a různými vakuovacími metodami.

Jak se prodlouží životnost potravin po vakuování? Podívejte se na náš přehled.

Jak se prodlouží životnost potravin po vakuování? Podívejte se na náš přehled. Publikované: 01.08.2020

Vakuování je dnes považováno za jeden z nejmodernějších způsobů prodlužování životnosti potravin. Tento způsob využívají nejen mladí lidé či rodiny, ale i lidé v pokročilém věku. Důvodem je snížení plýtvání potravinami, efektivní plánování jídelníčku, zlepšení stravovacích návyků a také úspora nákladů.

Tipy na grilování: vytěžte z něj maximum!

Tipy na grilování: vytěžte z něj maximum!Publikované: 11.07.2020

Grilovací sezóna je v plném proudu a vy se nemůžete dočkat, kdy znovu "provětráte" svůj oblíbený gril a předvedete své kulinářské umění? Ať už grilujete klasické masíčko, zeleninu, připravujete kreativní špízy či chutné ryby, je tu pár věcí, které byste jako správný gurmán měli vědět. Věříme, že vás tyto rady posunou v grilování o několik levelů výše. Pojďme na to!

Vákuové dózy: Naozaj uchovajú potraviny dlhšie?

Vákuové dózy: Naozaj uchovajú potraviny dlhšie?Publikované: 20.08.2015

Každá hospodárka to dobré pozná! Kvalitné a aspoň trochu trvanlivo uskladniť potraviny alebo prebytky hotových jedál je poriadny problém. Máme pre vás tip: Použite vákuové dózy! Majú mnoho príjemných výhod s ktorými vás teraz zoznámime.

Recept domácí tagliolini s robotem Kenwood aneb Naučte se pracovat s nástavcem na výrobu těstovin

Recept domácí tagliolini s robotem Kenwood aneb Naučte se pracovat s nástavcem na výrobu těstovinPublikované: 16.03.2015

Chcete své přátele příjemně překvapit, až k vám zase přijdou na návštěvu? Myslíte, že už bylo dost tak fádního občerstvení, jako jsou chlebíčky nebo jednohubky? A co takhle naservírovat jim fantastickou večeři s nádechem Itálie? S nástavci pro výrobu těstovin k robotům Kenwood to není žádný problém. Se svým netradičním řešením pohoštění sklidíte úspěch v každém případě.
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 

Anonymní uživatel 1.1.2016, 21:26:11