Status 6600152
Sušení je nejstarší způsob konzervace. Sušením nebo dehydratací se extrahuje voda, která zabraňuje rozvoji mikroorganismů a způsobuje hnilobu potravin.
Potřebujete usušit větší množství surovin a přitom uchovat všechny důležité vitamíny?
Pro vás je určena sušička ovoce STATUS, která se postará o pohodlné sušení zeleniny, ovoce, bylinek, koření atd ...
Kovové tělo sušičky STATUS umožňuje efektivní využívání tepla, takže se potraviny rychleji vysuší. Zároveň dochází k úspoře elektrické energie. Díky konstrukci sušičky a horizontální cirkulaci vzduchu se potraviny suší rovnoměrněji než v kruhových sušičkách vyrobených z umělé hmoty.
Potřebujete usušit větší množství surovin a přitom uchovat všechny důležité vitamíny?
Pro vás je určena sušička ovoce STATUS, která se postará o pohodlné sušení zeleniny, ovoce, bylinek, koření atd ...
Kovové tělo sušičky STATUS umožňuje efektivní využívání tepla, takže se potraviny rychleji vysuší. Zároveň dochází k úspoře elektrické energie. Díky konstrukci sušičky a horizontální cirkulaci vzduchu se potraviny suší rovnoměrněji než v kruhových sušičkách vyrobených z umělé hmoty.
- Výkon 600 W
- Objem : 30L
- 8 mřížek (4 síťové nerezové + 4 obyčejné) rozměr mřížek 370 mm x 250 mm
- Tác na nečistoty
- Rozsah teploty sušení od 50 ° C do 80 ° C
- Časovač max. 12 hod
- Materiál: kovové tělo, dvířka z tvrzeného skla
- Rozměry produktu: šířka: 505 mm; Hloubka: 360 mm; Výška: 327 mm
- Hmotnost: 7,95 kg
- Objem : 30L
- 8 mřížek (4 síťové nerezové + 4 obyčejné) rozměr mřížek 370 mm x 250 mm
- Tác na nečistoty
- Rozsah teploty sušení od 50 ° C do 80 ° C
- Časovač max. 12 hod
- Materiál: kovové tělo, dvířka z tvrzeného skla
- Rozměry produktu: šířka: 505 mm; Hloubka: 360 mm; Výška: 327 mm
- Hmotnost: 7,95 kg
Sušení je nejstarší způsob konzervace. Sušením nebo dehydratací se extrahuje voda, která zabraňuje rozvoji mikroorganismů a způsobuje hnilobu potravin.
Potřebujete usušit větší množství surovin a přitom uchovat všechny důležité vitamíny?
Pro vás je určena sušička ovoce STATUS, která se postará o pohodlné sušení zeleniny, ovoce, bylinek, koření atd ...
Kovové tělo sušičky STATUS umožňuje efektivní využívání tepla, takže se potraviny rychleji vysuší. Zároveň dochází k úspoře elektrické energie. Díky konstrukci sušičky a horizontální cirkulaci vzduchu se potraviny suší rovnoměrněji než v kruhových sušičkách vyrobených z umělé hmoty.
Potřebujete usušit větší množství surovin a přitom uchovat všechny důležité vitamíny?
Pro vás je určena sušička ovoce STATUS, která se postará o pohodlné sušení zeleniny, ovoce, bylinek, koření atd ...
Kovové tělo sušičky STATUS umožňuje efektivní využívání tepla, takže se potraviny rychleji vysuší. Zároveň dochází k úspoře elektrické energie. Díky konstrukci sušičky a horizontální cirkulaci vzduchu se potraviny suší rovnoměrněji než v kruhových sušičkách vyrobených z umělé hmoty.
- Výkon 600 W
- Objem : 30L
- 8 mřížek (4 síťové nerezové + 4 obyčejné) rozměr mřížek 370 mm x 250 mm
- Tác na nečistoty
- Rozsah teploty sušení od 50 ° C do 80 ° C
- Časovač max. 12 hod
- Materiál: kovové tělo, dvířka z tvrzeného skla
- Rozměry produktu: šířka: 505 mm; Hloubka: 360 mm; Výška: 327 mm
- Hmotnost: 7,95 kg
- Objem : 30L
- 8 mřížek (4 síťové nerezové + 4 obyčejné) rozměr mřížek 370 mm x 250 mm
- Tác na nečistoty
- Rozsah teploty sušení od 50 ° C do 80 ° C
- Časovač max. 12 hod
- Materiál: kovové tělo, dvířka z tvrzeného skla
- Rozměry produktu: šířka: 505 mm; Hloubka: 360 mm; Výška: 327 mm
- Hmotnost: 7,95 kg
Nejčastější otázky o skladování potravin- najděte svou odpověďPublikované: 29.08.2020
1. Je možné prodloužit životnost potravin vhodným skladováním?
Samozřejmě. Možností, jak prodloužit životnost potravin je hned několik. Od klasických zásad ukládání potravin na specifických místech v ledničce (potraviny vyžadující chladnější podmínky by měly být skladovány ve spodních prostorách ledničky, nakolik je tam nejchladněji), vhodnou kombinací uskladnění (např. chléb můžeme skladovat spolu s překrojeným jablkem či bramborou- tak zůstane déle čerstvý ), využitím mrazáku, volbou vhodných skladovacích boxů a různými vakuovacími metodami.
Samozřejmě. Možností, jak prodloužit životnost potravin je hned několik. Od klasických zásad ukládání potravin na specifických místech v ledničce (potraviny vyžadující chladnější podmínky by měly být skladovány ve spodních prostorách ledničky, nakolik je tam nejchladněji), vhodnou kombinací uskladnění (např. chléb můžeme skladovat spolu s překrojeným jablkem či bramborou- tak zůstane déle čerstvý ), využitím mrazáku, volbou vhodných skladovacích boxů a různými vakuovacími metodami.
Kupované vs. podomácku sušené ovoce: Tohle jsou základní rozdílyPublikované: 15.08.2020
Sušení potravin patří mezi jednu z nejstarších a nejzdravějších metod jejich uchovávání. První zmínky o této metodě jsou staré více než 3 500 let. Benefity sušení potravin jsou navíc opravdu zajímavé. Nejen, že si pokrm uchová svou chuť, vůni a barvu po dlouhou dobu, také v něm zůstanou všechny důležité látky a vitamíny.