499,- Kč
uvedená cena je za balení (100ks)
Skladem
Přidat do seznamu přání Hlídací pes

Status 176331

Přečtěte si

Zachovávají chuť a živiny uložených potravin. Určeno pro dlouhodobé skladování všech potravin.
Dvouvrstvá fólie má tloušťku 100 a 130 μm (hladká a vroubkovaná část), což je profesionální tloušťka (standardní sáčky mají tloušťku 20 μm), to zabezpečuje kvalitní skladování a nepropustnost.Sáčky mohou být použity opakovaně.Lze mýt ručně nebo v myčce na nádobí.Sáčky jsou bezpečné pro potraviny, neabsorbují pachy.Vhodné pro použití v mikrovlnné troubě.Kompatibilní pro použití se všemi typy strojů pro vakuové balení.
Vhodné pro techniku vaření sous-vide. Vyvinuto a vyrobeno ve Slovinsku.

- Rozměry sáčků: 200 x 280 mm
- Počet kusů v balení: 100
- Tloušťka folie: dvouvrstvá folie, hladká a vroubkovaná, 100 μm a 130 μm
- Materiál folie: polyamide a polyethylen
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 
Zachovávají chuť a živiny uložených potravin. Určeno pro dlouhodobé skladování všech potravin.
Dvouvrstvá fólie má tloušťku 100 a 130 μm (hladká a vroubkovaná část), což je profesionální tloušťka (standardní sáčky mají tloušťku 20 μm), to zabezpečuje kvalitní skladování a nepropustnost.Sáčky mohou být použity opakovaně.Lze mýt ručně nebo v myčce na nádobí.Sáčky jsou bezpečné pro potraviny, neabsorbují pachy.Vhodné pro použití v mikrovlnné troubě.Kompatibilní pro použití se všemi typy strojů pro vakuové balení.
Vhodné pro techniku vaření sous-vide. Vyvinuto a vyrobeno ve Slovinsku.

- Rozměry sáčků: 200 x 280 mm
- Počet kusů v balení: 100
- Tloušťka folie: dvouvrstvá folie, hladká a vroubkovaná, 100 μm a 130 μm
- Materiál folie: polyamide a polyethylen
Vakuování pro začátečníky: Vakuování rychlých jedál vs. dlouhodobé skladování

Vakuování pro začátečníky: Vakuování rychlých jedál vs. dlouhodobé skladováníPublikované: 27.03.2021

V předchozím článku ze série „Vakuování pro začátečníky“ jsme si vysvětlili, jak působí vakuum na potraviny a jak nám pomáhá snížit plýtvání (nejen) v domácnostech. Takto vědomostmi „podkuti“ se můžeme posunout o úroveň výše a podívat se na to, jakou metodu vakuování jsme měli zkusit jako první, kdy by jsme měli zvolit boxy a kdy folie, případně co udělat, když potřebujeme zavakuovat, zdánlivě nezavakuovatelnou potravinu.

Vakuování pro začátečníky: co dělá vakuum s potravinami?

Vakuování pro začátečníky: co dělá vakuum s potravinami?Publikované: 13.03.2021

Všichni, kteří se alespoň okrajově zajímají o problematiku plýtvání potravin a hledají jednoduché možnosti, jak ušetřit, by měli při tomto článku zbystřit pozornost. Dnes se budeme věnovat "problematice" vakua, díky kterému je možné prodloužit životnost potravin až čtyřnásobně. A možná už i tušíte, jak. Ano! Jednoduchým odsátím vzduchu ...

Vakuování pro začátečníky: zaujměte způsoby, jak neplýtvat potravinami

Vakuování pro začátečníky: zaujměte způsoby, jak neplýtvat potravinamiPublikované: 06.03.2021

Ročně se na světě vyhodí 1,3 miliardy tun potravin, které by někde jinde mohli zachránit životy. Kvůli tomuto číslu vyhazujeme von oknem nemalé sumy peněz, drancujeme přírodní zdroje potřebné k výrobě potravin, plýtváme vynaloženou energií a prací jiných lidí. Objemy vyhozených potravin však máme ve svých rukou a je v našich silách jej zredukovat. Stačí, když budeme lépe plánovat, skladovat, budeme se o problematiku zajímat a budeme ji chtít řešit. Každý z nás může podniknout kroky ke snížení množství vyhozených potravin. Dnes vám přinášíme pár tipů, jak na to ...

Vakuování pro začátečníky: Plytváte potravinami? Zjistěte to!

Vakuování pro začátečníky: Plytváte potravinami? Zjistěte to!Publikované: 27.02.2021

Věděli jste, že průměrný Čech vyhodí ročně přibližně 200 kilo potravin? Že vizuálně nepřitažlivé potraviny se do našich obchodů ani nedostanou a že plýtvání začíná už při pěstování? Potraviny musí zvládnout dlouhou a náročnou cestu k tomu, aby se dostali až k vám domů. A mnoho z nich se dokonce nikdy nespotřebuje. Jaké jsou statistiky a co můžete udělat pro jejich záchranu?

Nejčastější otázky o skladování potravin- najděte svou odpověď

Nejčastější otázky o skladování potravin- najděte svou odpověďPublikované: 29.08.2020

1. Je možné prodloužit životnost potravin vhodným skladováním?
Samozřejmě. Možností, jak prodloužit životnost potravin je hned několik. Od klasických zásad ukládání potravin na specifických místech v ledničce (potraviny vyžadující chladnější podmínky by měly být skladovány ve spodních prostorách ledničky, nakolik je tam nejchladněji), vhodnou kombinací uskladnění (např. chléb můžeme skladovat spolu s překrojeným jablkem či bramborou- tak zůstane déle čerstvý ), využitím mrazáku, volbou vhodných skladovacích boxů a různými vakuovacími metodami.
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.