TomTom představuje novou navigaci integrovanou do nové Mazdy CX-5

TomTom oznámil, že pro nejnovější model Mazdy, nový kompaktní crossover SUV CX-5, poskytne novou připojenou navigaci na míru. Navigační systém je dokonale integrovaný v přístrojové desce a nabízí LIVE služby, včetně HD Traffic - takže řidiči mohou těžit z unikátního dynamického navádění; nabízející nejrychlejší trasu na místo určení na základě nejnovějších dopravních situací.
"V průběhu posledních 12 měsíců jsme rozvíjeli naše bohaté vztahy s Mazdou a tímto nejnovějším příspěvkem ukazujeme, že se nadále vyvíjíme a inovujeme. Tato navigace nabízí nejenom skvělé možnosti připojení, jako je hustota provozu v reálném čase a přesné odhady doby příjezdu, ale je vybavena našimi nejnovějšími technologiemi a je vytvořena na míru," říká Robert Červenák, Senior Account Manager Czech Republic, TomTom.

"Výsledky naší spolupráce se společností TomTom jsou velmi přesvědčivé, počínaje uvedením nové Mazdy 5 v loňském roce. Pro náš nový produkt, novou Mazdu CX-5, pokračujeme v naší úspěšné spolupráci," řekl Phil Waring, provozní ředitel společnosti Mazda Motor Europe. "Technologie navigací TomTom je nejmodernější a uživatelsky velmi přívětivá a perfektně sedí ke značce našich vozů."

Hlavní rysy nové navigace TomTom Mazda CX-5 jsou:
- HD Traffic - kombinace hustoty provozu v reálném čase a unikátního dynamického navádění. Informace o hustotě provozu v reálném čase jsou tvořeny prostřednictvím sítě více než 82 milionů čidel v Evropě. Pokrývá 99,9 % silniční sítě, informuje v reálném čase o dopravních zácpách a je aktualizován častěji než jakékoli jiné služby;
- Aktuální data o rychlost měřících radarech na trase, o pevně instalovaných i o mobilních;
- Aktuální počasí a místní vyhledávání, jehož výsledky jsou zasílány přímo na SIM kartu vašeho navigačního systému v palubní desce;
- Navigace může být pravidelně aktualizována. To znamená, že vše od map až po nejnovější software lze stáhnout do zařízení prostřednictvím funkce TomTom HOME;
- Nejnovější generace rozpoznávání hlasu ve vybraných jazycích pro určité navigační funkce;
- CX-5 nabízí 5,8-palcový barevný dotykový displej, kde najdete nejnovější grafické uživatelské rozhraní, umístěný ve středu horní části palubní desky, která nabízí plný rozsah informačního řešení s funkcemi, jako je hands-free volání přes Bluetooth, přehrávání MP3 souborů z USB nebo iPodu, hlasové ovládání a možnost sledování záběrů zadní parkovací kamery;
- Navigační systém lze ovládat přes dotykový displej nebo nový HMI ovladač ve středu konzole.

Mazda CX-5 TomTom