Kenwood již rok garantuje kvalitu svých produktů v oblasti Car-hifi nadstandardními službami

Společnost Kenwood v rámci zvýšené péče o své zákazníky v roce 2007 zavedla na trh dvě nové služby, které mají poskytnout zákazníkům jistotu kvality při výběru produktů v oblasti Car-hifi.
Kenwood 3 roky záruka     První ze služeb je záruční doba prodloužená na tři roky po zakoupení výrobku. Produkty značky Kenwood z oblasti Car-hifi jsou zpracovány tak, aby pracovaly za nejtěžších provozních podmínek, jako jsou vlhkost, prach, vysoké vibrace či razantní kolísání teplot, a především za maximálního možného výkonu. Tyto kvality se společnost Kenwood rozhodla zdůraznit právě záruční dobou prodlouženou na tři roky, oproti standardní dvouleté záruční době jiných výrobců.
Produkty Kenwood, na které se vztahuje tříletá záruční doba, jsou označeny výraznou červenou samolepkou a speciálním záručním listem, platným pouze pro výrobky Kenwood distribuované výhradním distributorem DSI Czech, s. r. o.

Druhou ze služeb je pojištění zařízení proti krádeži. Společnost Kenwood chce své zákazníky chránit před možností krádeže, a proto k vybraným produktům z oblasti Car-hifi nabízí zdarma pojištění na dobu jednoho roku chránící zákazníka před škodou při krádeži výrobku Kenwood z oblasti Car-hifi. Produkty Kenwood, na které se pojištění proti krádeži vztahuje, jsou označeny výraznou modrou samolepkou s identifikací služby..

Kenwood poistenie proti krádeži     Tříletá prodloužená záruka i pojištění zařízení proti krádeži jsou služby, které zákazníkovi garantují, že nakoupil produkt od oficiálního prodejce s oficiálním záručním listem a jistotou případného servisu, a nikoliv od neoficiálních dovozců prodávajících produkty různých značek za pochybných podmínek. Společnost Kenwood těmito službami poskytuje klientovi maximální pohodlí při výběru produktů, u kterých je zaručena vysoká kvalita, eliminace rizika finanční újmy v případě krádeže a ochrana při koupi proti nekvalitním prodejcům dováženého zboží bez vazby na oficiálního prodejce.

Společnost Kenwood vznikla v roce 1946 v Japonsku v prefektuře Nagano. Za více než 60 let své existence se společnost Kenwood stala lídrem na trhu s produkty v oblasti Car-hifi, kde každoročně přichází s technologickými novinkami a inovacemi. V současné době jsou hlavními produkty sezóny autorádia se zabudovanými sadami Bluetooth hands-free a multimediální zařízení s dotykovými videoobrazovkami. Společnost Kenwood je také oficiálním dodavatelem a sponzorem komunikačních systému pro stáj F1 Vodafone McLaren Mercedes, což podtrhuje kvalitu produktů a důležitost značky.

Společnost DSI Czech, s. r. o., již řadu let působí na českém trhu jako velkoobchodní prodejce výrobků z oblasti domácí spotřební elektroniky a audiovizuální techniky pro automobilový průmysl. Společně s DSI Slovakia, s. r. o., je pro Českou a Slovenskou republiku oficiálním prodejcem, respektive zastoupením pro značky Kenwood, Hertz, Infinity, Audison, JBL, Harman/Kardon, Vivanco, Shure, TomTom, Becker, Navigon, Imation, TDK, Emtec, Jabra a další.