2 890,- Kč
Skladem
Přidat do seznamu přání Hlídací pes

Laica VT3119

Přečtěte si

Vakuové balení potravin je moderní technologie, která prodlouží životnost vašich potravin.
Vakuově uzavřené potraviny lze skladovat při pokojové teplotě, v chladničce i v mrazničce. Tímto procesem se výrazně prodlouží životnost potravin, zatímco jejich vůně a chuť zůstane uchována. Kyslík obsažený ve vzduchu, je jedním z hlavních příčin znehodnocení jídla. Odstraněním kyslíku se zabrání procesu šíření mikroorganismů, jako jsou bakterie a plísně, a oddálí se tím znehodnocení pokrmu. Ochrana vakuovým balením prodlužuje životnost potravin 3 až 4 násobně.

Vakuovačkou potravin LAICA je určena pro uživatele, kteří ocení jednoduchost, kvalitu uložených potravin a denní vakuové balení menšího množství jídla. Doporučuje se do domácnosti, kde skladují doma vypěstovanou zeleninu, sušené masné výrobky, atd.
Automatický a manuální režim vakuování
Zesílený dvojitý svar
Dva druhy nastavení pro svar sáčků: "Standard" pro potraviny jako jsou chléb, těstoviny, sušenky apod., "Strong" pro potraviny, které obsahují tekutiny a vlhkost jako např. ovoce, zelenina, maso
LED indikátor, který signalizuje průběh zvoleného procesu
Světelné kontrolky označují probíhající operace a zvolené funkce
Možnost hlídaného manuálního odsávání vzduchu pomocí funkce "Pulse vacuum"
Funkce svářečky
Funkce "Canister" aktivuje vakuovací cyklus pro dózy (nejsou součástí)
Hadička pro vakuování dóz
Uzamykací rukojeť
Ořezávačka
Pojistka proti přehřátí

Technické parametry:
Výkon čerpadla 12l / min
Vytváří podtlak -700 mbar
Max. šířka rolí a fólií 30 cm
V balení: vakuovačkou, 1 role (25 x 600 cm)
Rozměry: 40 x 16,5 x 11,5 cm
Hmotnost: 1,75 kg
Napájení ze sítě
Vyrobeno v souladu s Evropskými požadavky na bezpečnost výrobků
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 
Vakuové balení potravin je moderní technologie, která prodlouží životnost vašich potravin.
Vakuově uzavřené potraviny lze skladovat při pokojové teplotě, v chladničce i v mrazničce. Tímto procesem se výrazně prodlouží životnost potravin, zatímco jejich vůně a chuť zůstane uchována. Kyslík obsažený ve vzduchu, je jedním z hlavních příčin znehodnocení jídla. Odstraněním kyslíku se zabrání procesu šíření mikroorganismů, jako jsou bakterie a plísně, a oddálí se tím znehodnocení pokrmu. Ochrana vakuovým balením prodlužuje životnost potravin 3 až 4 násobně.

Vakuovačkou potravin LAICA je určena pro uživatele, kteří ocení jednoduchost, kvalitu uložených potravin a denní vakuové balení menšího množství jídla. Doporučuje se do domácnosti, kde skladují doma vypěstovanou zeleninu, sušené masné výrobky, atd.
Automatický a manuální režim vakuování
Zesílený dvojitý svar
Dva druhy nastavení pro svar sáčků: "Standard" pro potraviny jako jsou chléb, těstoviny, sušenky apod., "Strong" pro potraviny, které obsahují tekutiny a vlhkost jako např. ovoce, zelenina, maso
LED indikátor, který signalizuje průběh zvoleného procesu
Světelné kontrolky označují probíhající operace a zvolené funkce
Možnost hlídaného manuálního odsávání vzduchu pomocí funkce "Pulse vacuum"
Funkce svářečky
Funkce "Canister" aktivuje vakuovací cyklus pro dózy (nejsou součástí)
Hadička pro vakuování dóz
Uzamykací rukojeť
Ořezávačka
Pojistka proti přehřátí

Technické parametry:
Výkon čerpadla 12l / min
Vytváří podtlak -700 mbar
Max. šířka rolí a fólií 30 cm
V balení: vakuovačkou, 1 role (25 x 600 cm)
Rozměry: 40 x 16,5 x 11,5 cm
Hmotnost: 1,75 kg
Napájení ze sítě
Vyrobeno v souladu s Evropskými požadavky na bezpečnost výrobků
Vakuování pro začátečníky: Vakuování rychlých jedál vs. dlouhodobé skladování

Vakuování pro začátečníky: Vakuování rychlých jedál vs. dlouhodobé skladováníPublikované: 27.03.2021

V předchozím článku ze série „Vakuování pro začátečníky“ jsme si vysvětlili, jak působí vakuum na potraviny a jak nám pomáhá snížit plýtvání (nejen) v domácnostech. Takto vědomostmi „podkuti“ se můžeme posunout o úroveň výše a podívat se na to, jakou metodu vakuování jsme měli zkusit jako první, kdy by jsme měli zvolit boxy a kdy folie, případně co udělat, když potřebujeme zavakuovat, zdánlivě nezavakuovatelnou potravinu.

Vakuování pro začátečníky: co dělá vakuum s potravinami?

Vakuování pro začátečníky: co dělá vakuum s potravinami?Publikované: 13.03.2021

Všichni, kteří se alespoň okrajově zajímají o problematiku plýtvání potravin a hledají jednoduché možnosti, jak ušetřit, by měli při tomto článku zbystřit pozornost. Dnes se budeme věnovat "problematice" vakua, díky kterému je možné prodloužit životnost potravin až čtyřnásobně. A možná už i tušíte, jak. Ano! Jednoduchým odsátím vzduchu ...

Vakuování pro začátečníky: zaujměte způsoby, jak neplýtvat potravinami

Vakuování pro začátečníky: zaujměte způsoby, jak neplýtvat potravinamiPublikované: 06.03.2021

Ročně se na světě vyhodí 1,3 miliardy tun potravin, které by někde jinde mohli zachránit životy. Kvůli tomuto číslu vyhazujeme von oknem nemalé sumy peněz, drancujeme přírodní zdroje potřebné k výrobě potravin, plýtváme vynaloženou energií a prací jiných lidí. Objemy vyhozených potravin však máme ve svých rukou a je v našich silách jej zredukovat. Stačí, když budeme lépe plánovat, skladovat, budeme se o problematiku zajímat a budeme ji chtít řešit. Každý z nás může podniknout kroky ke snížení množství vyhozených potravin. Dnes vám přinášíme pár tipů, jak na to ...

Vakuování pro začátečníky: Plytváte potravinami? Zjistěte to!

Vakuování pro začátečníky: Plytváte potravinami? Zjistěte to!Publikované: 27.02.2021

Věděli jste, že průměrný Čech vyhodí ročně přibližně 200 kilo potravin? Že vizuálně nepřitažlivé potraviny se do našich obchodů ani nedostanou a že plýtvání začíná už při pěstování? Potraviny musí zvládnout dlouhou a náročnou cestu k tomu, aby se dostali až k vám domů. A mnoho z nich se dokonce nikdy nespotřebuje. Jaké jsou statistiky a co můžete udělat pro jejich záchranu?

"Nárazové" nákupy potravin mohou ušetřit čas i peníze

"Nárazové" nákupy potravin mohou ušetřit čas i penízePublikované: 20.02.2021

Dnešní doba nás nutí více přemýšlet nad tím, co vlastně potřebujeme a bez čeho se překvapivě obejdeme delší dobu. Jednou z věcí, bez které bychom ale nepřežili je potrava. Do obchodů nás proto nejčastěji vyžene hlad. Často však nakupujeme v nevhodné chvíli (když jsme hladoví) nebo impulsivně (necháme se zlákat akcemi, novinkami a "výhodnými" baleními). Jak to tedy udělat, abychom nepodléhali "nákupní horečce", zůstaly nohama pevně na zemi a ušetřili čas i peníze? Čtěte dál.

Vakuování kávy: Jednoduchý způsob, jak udržet kávu déle čerstvou a voňavou

Vakuování kávy: Jednoduchý způsob, jak udržet kávu déle čerstvou a voňavouPublikované: 21.11.2020

Pokud se řadíte mezi milovníky voňavé kávy, pravděpodobně si nedokážete představit nový den bez plného šálku téhle blahodárné tekutiny. Jak dostat z kávy to nejlepší a co dělat, pokud si koupíte větší zásobu oblíbeného kávového favorita? Poradíme vám se skladováním a přidáme i tipy, díky kterým si kávu opravdu vychutnáte.

Tohle je 5 potravin, které se vám nejrychleji zkazí + tipy, jak tomu předcházet

Tohle je 5 potravin, které se vám nejrychleji zkazí + tipy, jak tomu předcházetPublikované: 09.11.2020

Zhruba třetina veškerého nakoupeného jídla končí v odpadkových koších. Jen v Česku vyhodíme každý rok na 200 tun jídla. A lépe na tom nejsou ani naši slovenští sousedé. Ti podle statistik vyhodí 111 tun, což je méně než v Česku, ale i tak je tohle číslo posunulo na osmou příčku největších plýtvačů v EU. Jak tuhle neveselou statistiku změnit? Základem je zjistit, které potraviny se kazí nejrychleji a co udělat pro to, aby k tomu nedocházelo.
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.
 
Prepíšte text z obrázku do poľa. Ak nedokážete text rozoznať, kliknite na obrázok.