Marc Márquez

Marc Márquez "poblázněný" do kamer Nilox dává svoje označení na jednu z kamer: nový model MM93, akční kamera světového šampiona!

Potvrzení kvality pro Nilox, skvělý závodník přináší pro své fanoušky nový značkový model

25. Dubna 2014 –Nilox (www.nilox.com), Italská značka pro technologie společnosti Esprinet Group představuje nový produkt zaměřený na rozšiřování spektra akčních kamer, který ovšem také posiluje propojení značky se světovým šampionem Marcem Márquezem.
Tento pilot, který je společně se svým bratrem Alexem (šampion třídy Moto3) potvrzením kvality pro Nilox, závislý na technologiích, používá už několik měsíců malé kamery Nilox při svých jízdách na motocyklu k zaznamenávání svých až akrobatických a dech beroucích videí. Márquez chtěl pro své fanoušky upevnit svoji spojení se značkou vytvořením unikátního modelu se svým vlastním jménem.

Proto nyní Nilox s hrdostí oznamuje vydání nového modelu F-60 MM93, vysoce výkonné akční outdoor kamery pod záštitou Marca Márqueze. Světový šampion označil tělo přístroje svojí charakteristickou značkou a také balení bylo upraveno s využitím jeho barev a fotek jeho úspěchů.

S modelem Nilox MM93 můžete zaznamenávat svoje akční výkony ve full HD při 60 snímcích za sekundu v rozlišení 1080 a udělat až 10 fotek za sekundu snímačem s rozlišením až 16 megapixelů. Nabízí široký úhel záběru 175 °, výrazně vylepšenou skleněnou čočku, 10x digitální zoom a v pouzdru je vodotěsný až do hloubky 60 metrů.

Nový model je výborně vybavený: v balení je obsaženo také bezdrátové dálkové ovládání, zadní obrazovka, extra baterie, nabíječka, různé adhezivní držáky a také 4GB SD karta, se kterou budete moct hned začít pořizovat fotky a videa svých výkonů.

Outdoorová kamera MM93 je také kompatibilní s připínacím displejem na ruku příslušenstvím, který vám umožní bezdrátově ovládat, vidět i slyšet záběry z této skvělé kamery až do vzdálenosti 200 metrů.

Jízda s Nilox F-60 MM93 bude jako s Marcem při MotoGP 2014. Pro všechny podporovatele a fanoušky tohoto šampiona nebo této značky to bude jako přímo na trati!

Distributor pro Českou republiku:
DSI Czech s.r.o.
Pernerova 35a